top of page

Olivia’s story gaat vooral over natuurlijke handgemaakte zeep, bad bruisballen van alle soorten en maten, face&body producten, bad accessoires en kado’s.

Elk product is net een kunststukje, bijzonder leuk om te zien.

De producten zijn handgemaakt, 100% natuurlijk en bevatten 70% biologische ingrediënten. De producten zijn niet getest op dieren. We zijn ervan overtuigd dat zowel dieren als mensen niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Wat zo leuk is aan “Olivia’s Soap Story” is dat alles uitgestald ligt. Het is de bedoeling dat je alles lekker oppakt en dat je overal aan ruikt en voelt. Er staan voldoende testers in de winkel en het personeel is behulpzaam en geeft je advies over alle producten. Maar kijk vooral zelf lekker rond, maak gebruik van onze test toonbank waar je producten op je handen kan opdoen, voelen, ruiken en daarna je handen kan afspoelen. Puur genieten dus!

Kom je samen met je kind? Geweldig! We hebben een kinderhoek ingericht met de leukste items voor jongens en meisjes. Houd je kind niet van winkelen? Geen probleem, we hebben een digitale oppas (tv)

Olivia’s Soap Story is je huid’s beste nieuwe vriend!

Ons adres: Gravenstraat 8, Middelburg.

“ Come inside en make your own story!”

bottom of page