top of page

Permanent Make Up

BeautyLife heeft opleiding bij de beste scholen voor permanent make-up in Nederland en Belgie gevolgd. Daarna hebben we specifieke ervaring opgebouwd om een individuele stijl te ontwerpen voor elke klant.

We werken met onze eigen methode,: mooi, snel en met maximale aandacht voor de klantenwensen.

Vergunning GGD

Wilt u permanent make-up? Dan is het erg belangrijk dat u kiest voor een studio waar hygiënisch gewerkt wordt, zodat u ook écht kunt genieten van uw nieuwe versiering. Onhygiënisch werken kan vervelende huidinfecties, hepatitis B of aids tot gevolg hebben. Na het aanbrengen is het voor het mooiste resultaat van belang dat u uw permanente make-up hygiënisch verzorgt.

Natuurlijk bezit BeautyLife de vergunning om de behandelingen uit te voeren! Voor u en voor ons een prettig gevoel.

Op www.veiligpmu.nl kunt u onze vergunning controleren. Een studio met een vergunning is door de GGD gecontroleerd en voldoet daarmee aan de strenge hygiene-, en veiligheidsvoorschriften. Kies daarom voor een veilige studio die goed adviseerd over de verzorging van je tatoeage, piercing of permanente make-up na het aanbrengen.

Welke moderne vrouw wil er niet op elk moment van de dag perfect uitzien?

's Ochtends, 's middags, 's avonds, altijd een verzorgde uitstraling?

Met gewone make-up is deze wens niet te realiseren. Na een uurtje sporten, een onverwachte regenbui of een hartelijke lach loopt de gebruikelijke make-up uit, en moet er het nodige worden bijgewerkt.

De beste permanent make-up vindt u bij BeautyLife !

bottom of page