top of page

onze gezichtsbehandelingen

Uw huid heeft verzorging nodig om in goede conditie te blijven. Door eens in de vier á zes weken een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste weet u zeker dat uw huid de juiste behandeling krijgt. Na een gezichtsbehandeling zal uw huid er beter uitzien. Bovendien zult u zich ontspannen voelen en met een stralende huid de deur uit gaan.

Foam Treatment 75 min  

Deze Foam Treatment is een behandeling die geschikt is voor de ouder wordende huid. De Actieve ingredienten in deze behandeling richten zich op vernieuwing, verjonging en herstel van de huid. Door de schuimende sructuur van een aantal producten is deze behandeling een ware beleving voor u.Verloop van de behandeling:

-huidanalyse -welkomst ritueel (met aromatische oliën en lichaams drukpunten, zorgt voor een ontspannende start van de behandeling)

-uitgebreide reiniging van het gelaat met Gentle Cleansing Foam-

lekkere massage-dieptereiniging Citrus Foam -mask Rejuvenating Shake - massage -afsluiten met dagverzorging van Skin Repair line -huidverzorgingsadvies


€ 69

Hyaluron Treatment 75 min 

Deze behandeling begint met lekkere massage - geeft de huid een ware hydratatie boost.Dankzij het hyaluronzuur behoudt het natuurlijke hydratatie van de huid, bestrijdt het de eerste tekenen van veroudering en stimuleert het de productie van collageen. 

-huidanalyse -welkomstritueel -uitgebreide reiniging van het gelaat met Pure Cleansing Water -massage met Bio Vital Massage Creme -dieptereiniging Golden Jojoba Scrub -mask Hyaluronic sheet Mask -afsluiten met dagverzorging met Super Rich Collagen 24 H -huidverzorgingsadvies

€ 74,=

Eye & Face Recover 60 min

Deze heerlijke, rijke anti-ageing behandeling richt zich op het verminderen van expressierimpels in het gelaat en de oogcontour. Het vermindert donkere kringen en ontzwelt wallen onder de ogen.

Onze nieuwe producten bevatten het geavanceerde ingrediënt Argireline. In de wereld van de cosmetica wordt Argireline beschouwd als hét alternatief voor botox. Dit krachtige ingrediënt vermindert de intensiteit van de contracties van de gelaatsspieren. Op deze manier worden bestaande rimpels minder zichtbaar en worden nieuwe rimpels voorkomen.

Tijdens deze behandeling krijgt u een masker voor de oogcontour en een masker voor het gelaat. Over dit masker zal een speciaal vliesmasker worden aangebracht wat zorgt dat de werkstoffen nog beter in uw huid kunnen worden opgenomen.

De behandeling wordt afgesloten met een speciaal serum voor het gelaat en een serum voor de oogcontour, aangevuld met een rijke creme.

Het resultaat is een frisse uitstraling met een heldere oogopslag, u zult stralen!

Deze anti-ageing lijn heeft ook producten voor thuisgebruik, vraag ernaar bij uw schoonheidsspecialiste!

Deze behandeling is inclusief: -reiniging-scrub-epileren/harsen-masker- massage- gezicht & decolleté

-afsluitend met dagverzorging

€ 66,=

Pro Renew Treatment 45 min

Glycolzuur vormt het belangrijkste actieve bestanddeel in de Pro Renew Peeling.

Glycolzuur heeft uitzonderlijke eigenschappen. Dit zuur kan namelijk door de huid en tussen de cellen dringen en de eiwit bruggen verbreken die verantwoordelijk zijn voor de sterke verbinding tussen de dode huidcellen en voor de verhoorning van de huid.

Het glycolzuur in de Pro Renew Peeling Gel bevordert de peeling van de huid, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celregulatie en brengt de collageen- en elastine opbouw weer op gang.

Resultaat na een Pro Renew Peeling:

  • De huid is gladder en zachter

  • De huidtextuur is versoepeld
  • De teint is gezuiverd en geëgaliseerd
  • De hoornlaag is flexibeler
  • De vorming van mee-eters vermindert
  • Een probleemhuid normaliseert
  • De huid is elastischer
  • De huid is beter gehydrateerd
  • De huid vertoont minder pigmentvlekken
  • Fijne rimpels en lijntjes zijn verminderd

Hoe ziet de behandeling er uit?

Reinigen van de huid met een reiniger afgestemd op jouw huidtype.

Aanbrengen van de peeling gel met een kwast. Je schoonheidsspecialist houdt de reactie van je huid goed in de gaten

Na maximaal 15 minuten wordt de peeling geneutraliseerd met een neutralizer. De werking van het glycolzuur wordt hiermee gestopt en de pH van de huid wordt op peil gebracht. Een masker afgestemd op jouw huidtype.

Afsluitend wordt de Skin Ageing Protector SPF 15 aangebracht. Na een peeling met glycolzuur worden werkstoffen extra goed in de huid opgenomen.

De Pro Renew Peeling is een zeer effectieve maar toch zachte peeling omdat het glycolzuur is gebufferd. Hierdoor kan er een hogere concentratie glycolzuur worden toegepast zonder de huid overmatig te irriteren. Na de behandeling kan de huid wat rood zien en warm aanvoelen. Dit is echter maar van korte duur.

Je kunt de Pro Renew Glycol Peeling in kuurverband doen van 1 behandeling per week gedurende 4 weken. Of eenmalig als oppepper voor de huid.

Zonbescherming Na een Pro Renew Glycol Peeling is het erg belangrijk dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon. De Skin Ageing Protector SPF 15 is hier zeer geschikt voor.

Duur van de behandeling: 45 minuten

Prijs eenmalige behandeling: € 72,50

Prijs kuurverband (1 x per week gedurende 4 weken): € 249,=

I.v.m. met de werking van het glycolzuur kan er tijdens deze behandeling niet geharst en/of gemasseerd worden in het gelaat.

Skin Conditioning Treatment  

Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1 uur en 30 minuten, die hightech actieve bestanddelen combineert met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie.

Het is een nieuwe anti-aging verzorging. Met werkende enzymen, deze stimuleren de synthese en spelen een sleutelrol in de levensduur van de cellen. Verder bevat deze behandeling ook een krachtige regenererende werking tegen rimpeltjes en doffe teint. Na deze behandeling krijgt u een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt, maar ook goed voelt.

Verloop van de behandeling:

intake-gesprek-huidanalyse-reiniging gelaat-tonificatie-dieptereiniging met Skin Conditioning scrub

epileren van de wenkbrauwen-Vitamin ampulle-Skin Conditioning mask-press matrix-oogmask-massage-incl koffie/thee-dagverzorging

€ 78,= 

Anti-Couperose 60 min

Voor een huid met rode wangen, diffuse roodheid.

wordt gegeven met BeautyTek sim apparaat en aangepaste ampul.

Het multifunctionele systeem van superieure klasse waarmee huidverbeterende behandelingen kunnen worden gegeven. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve Hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt. Hieronder treft u een opsomming aan van de vele indicaties die door behandelingen met de Beautytec Sim kunnen worden verholpen cq. verbeterd. Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. 

Verloop van de behandeling:

-reiniging-scrub-epileren/harsen-BeautyTec Sim apparaat - masker- massage- gezicht & decolleté

-afsluitend met dagverzorging

€ 69 ,=

Super Rich Collagen 75 min

De geavanceerde antirimpelbehandeling van de nieuwste generatie met een zeer krachtig Collageen Mask. Dankzij de hoge concentratie (10%) van het complex phitocollageen en panthenol, herstelt de huid van binnenuit waardoor rimpels en lijntjes vervagen. 

Verloop van de behandeling:

reiniging rond de ogen- reiniging gelaat-peeling Fleur D`Oranger Essentielle-onzuiverheden verwijderen-epileren / harsen-Super Rich Collageen masker-massage Fleur D`Oranger Essentielle-afsluitend Repair dagverzorging

€ 68,50

Complete schoonheidsbehandeling 

Een heerlijk luxe gezichtsbehandeling van 75 minuten afgestemd op jouw huidconditie en behoeften. Dit is een behandeling waarin écht alles zit wat je nodig hebt. Deze behandeling begint met een welkomstritueel. Daarna volgt een oppervlaktereiniging en een intensieve peeling van het gezicht, hals en decolleté. Waar nodig worden de wenkbrauwen geëpileerd en onzuiverheden verwijderd. Vervolgens worden je gezicht, decolleté, nek en schouders gemasseerd. Ook een hoofdhuidmassage is inbegrepen. Een luxe masker voedt je huid met de juiste ingrediënten. We sluiten de behandeling af met een dagverzorging aangepast op jouw huidtype.

Verloop van de behandeling:

reiniging-scrub-onzuiverheden verwijderen-epileren-harsen-massage-

masker-incl koffie/thee-dagverzorging

€ 69 ,=   

  Voor de zwangere vrouw 50 min

De behandeling is afgestemd op deze bijzondere maanden waarin u met name last kan hebben van een onrustige huid en extreme vermoeidheid. Door een cocktail van ingrediënten wordt in deze specifieke behandeling de huid optimaal voorbereid op herstel van hormoonschommelingen.

Verloop van de behandeling:

-reiniging-scrub-epileren/harsen-masker- massage gezicht & decolleté

-afsluitend met dagverzorging

€ 56 ,=

Quick behandeling 45 min

Een snelle oppepper voor uw gezichtshuid.

Tijdens deze behandeling wordt de vochtbalans weer terug op peil gebracht en de elasticiteit hersteld. Door micro-circulerende massagetechnieken en de krachtige formule in het masker en massagecreme Fleur D`Oranger Essentielle wordt uw huid zacht, stevig en stralend mooi.

Verloop van de behandeling:

* huidanalyse-reiniging-scrub-epileren-harsen-kort masker-korte massage-dagverzorging

€ 59,= 

4 Man Only  45min

Een revitaliserende gezichtsbehandeling op basis van PHYTO FOR MAN producten

stimuleert de mannenhuid en maakt deze heerlijk fris. Het afgestemde mask beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat de huid kan ontspannen. 

Verloop van de behandeling:

reiniging-scrub-masker-massage-dagverzorging

€ 59,=

Beauty & Puur Relax   30 min.  

Uitgebreide gezichtsmassage met reiniging en afsluitend met aangepaste dagverzorging. Voor wie graag even de tijd neemt om tot rust te komen is deze behandeling een goede keuze. 

"Puur Relax" is gericht op maximale aandacht voor uw ontspanning.

Verloop van de behandeling:

Reiniging-Warme compressen-Massage met Fleur D'Oranger Essentielle-

Drukpunt gezichtsmassage-Hoofdhuid- en Oormassage-Nek en Decolleté massage 

*Afsluitend aangepaste dagverzorging

€ 38,=

Korte gezichtsbehandeling 25 min

Heeft u wat minder tijd en vindt u het prettig dat uw huid toch een kleine behandeling ondergaat? Kies dan voor deze gezichtsbehandeling.

Verloop van de behandeling:

Huidanalyse-compressen-reiniging-mask-dagverzorging

€ 34 ,=

bottom of page