Beautylife

FACE TREATMENTS

onze gezichtsbehandelingen

Spring Treatment 
met welkomst ritueel en detox-mask 45 min
De lente is de perfecte tijd om deze behandeling te ondergaan. Alle opgebouwde afvalstoffen van de winter worden verwijderd en de huid is klaar voor een nieuw seizoen.
Door de uitgebalanceerde ingrediënten met hydraterende en adstringerende eigenschappen geeft Detox Mask de huid een strakke, frisse en heldere uitstraling.
Verloop van de behandeling:
-huidanalyse
-welkomst rituee(met aromatische oliën en lichaams drukpunten,
 zorgt voor een ontspannende start van de behandeling)
 -uitgebreide reiniging van het gelaat
 -dieptereiniging ( lysing/peeling)
                                                                  -Detox-Mask
                                                                -massage
                                                           -afsluiten met dagverzorging afgestemd op uw huid
                                                              -huidverzorgingsadvies
                                                                                                                      
                                                                                                                      58,=


Kobido-Face Treatment

 met Japanse gezichtsmassage.  60 min

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassAge en betekent letterlijk “het pad van de schoonheid”. de massage zorgt niet alleen voor zichtbaar herstel van de huid, maar ook voor een energiek en vitaal gevoel.      

                                                                Voordelen:

 •  verwijdert toxines en dode huidcellen
 • Verstevigt de gezichtscontouren
 • Voedt, verzachtend en hertellend
 • Verlicht spierspanning in de nek en gelaat
 • Egaliseert de huid en stimuleert de celvernieuwing
 • Stimuleert het zenuwstelsel en verbetert de doorbloeding
 •                                                                          Het algehele effect is een ontspannen uitstraling en een stralende huid.
                                                                        Verloop van de behandeling:
-huidanalyse -welkomst rituee(met aromatische oliën en lichaams-drukpunten, zorgt voor een ontspannende start van de behandeling)
-uitgebreide reiniging van het gelaat -dieptereiniging ( lysing/peeling)-Intensief hydraterend-mask -Active lift massage-afsluiten met dagverzorging afgestemd op uw huid -huidverzorgingsadvies
Deze behandeling is voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, van iedere leeftijd. 
De massage is geschikt voor alle huidcondities, zelfs voor de meest gevoelige. 
€ 62,=


Beauty & Puur Relax  30 min.  
Uitgebreide gezichtsmassage met reiniging en afsluitend met aangepaste dagverzorging. Voor wie graag even de tijd neemt om tot rust te komen is deze behandeling een goede keuze. 
"Puur Relax" is gericht op maximale aandacht voor uw ontspanning.
 Reiniging-Warme compressen-Massage met Fleur D'Oranger Essentielle-
Drukpunt gezichtsmassage-Hoofdhuid- en Oormassage-Nek en Decolleté massage 
                        *Afsluitend aangepaste dagverzorging
      € 38,=                          

Korte gezichtsbehandeling( reiniging en massage) & Dag make up.
Beauty & Puur Relax & Dag Make-up
75 min - € 57,50

Voor wie graag even de tijd neemt om tot rust te komen is deze behandeling een goede keuze. "Beauty & Puur Relax" is gericht op maximale aandacht voor uw ontspanning en make up.  Reiniging-Warme compressen-Massage met Fleur D'Oranger Essentielle-Drukpunt gezichtsmassage-Hoofdhuid- en Oormassage-Nek en Decolleté massage  *Afsluitend aangepaste dagverzorging.-Dag make up :De juiste make-up laat uw ogen spreken. Maar weet u welke make-up bij u past en hoe u deze het gemakkelijkst aanbrengt? Hoe zorgt u ervoor dat u bij iedere gelegenheid de juiste uitstraling heeft. u krijgt make-up tips & trucs van onze topvisagisten waarmee u er iedere dag stralend en jeugdig uitziet. Of u nu wel of niet make-up gebruikt; er is voor iedereen iets te leren en u ziet direct resultaat.

Skin Conditioning Treatment  90 min
Het is een nieuwe anti-aging verzorging. Met werkende enzymen, deze stimuleren de synthese en spelen een sleutelrol in de levensduur van de cellen. Verder bevat deze behandeling ook een krachtige regenererende werking tegen rimpeltjes en doffe teint.  Na deze behandeling krijgt u een gezonde, frisse uitstraling die niet alleen goed oogt, maar ook goed voelt.
 intake-gesprek-huidanalyse-reiniging gelaat-tonificatie-dieptereiniging
epileren van de wenkbrauwen-Vitamin ampulle-mask-press matrix-oogmask-massage-incl koffie/thee-dagverzorging
 € 75,= 
Make-over sessie  75 min  
intake-gesprek-huidanalyse-reiniging-peeling-epileren/harsen-masker gezichtsmassage-dagverzorging huidverzorgingsadvies visagieadvies en afsluitend met Dag Make up
€ 72 ,=
Anti-Couperose
Voor een huid met rode wangen, diffuse roodheid.
wordt gegeven met BeautyTek sim apparaat en aangepaste ampul.
Het multifunctionele systeem van superieure klasse waarmee huidverbeterende behandelingen kunnen worden gegeven. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve Hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt. Hieronder treft u een opsomming aan van de vele indicaties die door behandelingen met de Beautytec Sim kunnen worden verholpen cq. verbeterd. Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. 
                              € 69 ,=
                           Super Rich Collagen  75 min
De geavanceerde antirimpelbehandeling van de nieuwste generatie met zeer krachtig Collageen Mask. Dankzij de hoge concentratie (10%) van het complex phitocollageen en panthenol, herstelt de huid van binnenuit waardoor rimpels en lijntjes vervagen. reiniging rond de ogenreiniging gelaat-peeling  Fleur D`Oranger Essentielle-onzuiverheden verwijderen-epileren / harsen-Super Rich Collageen masker-massage Fleur D`Oranger Essentielle-afsluitend Repair dagverzorging

€ 68,50    
Complete schoonheidsbehandeling 75 min
doeltreffend en ontspannend
reiniging-scrub-onzuiverheden verwijderen-epileren-harsen-massage-
masker-incl koffie/thee-dagverzorging
€ 64 ,=   
ontspannende gezichtsbehandeling met hydratatie Booster.

Geef je eens over aan een heerlijke moment relaxen met deze ontspannende gezichtsbehandeling. Behalve dat je gezicht een heerlijk schoonheidsbehandeling ondergaat worden tegelijkertijd je gezicht, nek en schouders gemasseerd! Op deze manier voel je je weer helemaal als herboren, je gezicht straalt weer als nooit te voren en je kan de hele wereld weer aan! Dus trakteer jezelf of iemand anders op een ontspannend moment in de stoel van schoonheidssalon “Beautylife”

De hydratatie booster voor de huid die voedt, verbetert & verjongt. Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de zeer droge en vochtarme huid die verlies van stevigheid en elasticiteit heeft. Indien uw huid regelmatig wordt blootgesteld aan zonlicht of aan de schadelijke effecten van airconditioning is deze hydratatie boost een zeer effectieve behandeling om uw droge, gedehydrateerde huid te herstellen.

Effect: Intense hydratering, verbeterde conditie, versteviging en elasticiteit van de huid, bescherming tegen vochtverlies.

Behandeling 45 minuten:

 • Huidanalyse
 • welkomst ritueel (met aromatische oliën en lichaams-drukpunten, zorgt voor een ontspannende start van de behandeling)
 • Warme compressen
 • Oppervlaktereiniging
 •  peeling
 • Hydraterend en verstevigend masker 
 • gezichtsmassage
 • Dagverzorging, intensief hydraterende dagcrème
€ 50 ,= 
  Voor de zwangere vrouw  50 min
De behandeling is afgestemd op deze bijzondere maanden waarin u met name last kan hebben van een onrustige huid en extreme vermoeidheid. Door een cocktail van ingrediënten wordt in deze specifieke behandeling de huid optimaal voorbereid op herstel van hormoonschommelingen.
-reiniging-scrub-epileren/harsen-masker- massage- gezicht & decolleté
-afsluitend met dagverzorging
                                                                                 € 56 ,=
                  Quick behandeling 45 min
Een snelle oppepper voor uw gezichtshuid. 
Tijdens deze behandeling wordt de vochtbalans weer terug op peil gebracht en de elasticiteit hersteld. Door micro-circulerende massagetechnieken en de krachtige formule in het masker en massagecreme Fleur D`Oranger Essentielle wordt uw huid zacht, stevig en stralend mooi.* huidanalyse-reiniging-scrub-epileren-harsen-kort masker-korte massage-dagverzorging
                                             € 54,= 
4 Man Only   45min
Een revitaliserende gezichtsbehandeling op basis van PHYTO FOR MAN producten
stimuleert de mannenhuid en maakt deze heerlijk fris. Het afgestemde mask beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat de huid kan ontspannen.  reiniging-scrub-masker-massage-dagverzorging
              € 54,=

Korte gezichtsbehandeling 25 min

Heeft u wat minder tijd of vindt u het prettig dat uw huid toch een kleine behandeling ondergaat? Kies dan voor deze gezichtsbehandeling.

Huidanalyse-compressen-reiniging-mask-dagverzorging

€ 29 ,=