top of page

Prijzen:

vanaf € 78

T-AWAY

Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken, en vele andere huidoneffenheden? Dan heeft schoonheidssalon BeautyLife voor u de oplossing met T-AWAY. In slechts enkele seconden worden huidoneffenheden snel opgelost. De T-AWAY biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie, USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie, die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door onmiddelijk effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek aan de salon verlost worden van dat nare huidprobleem waar u al zo lang mee rond loopt. Bij uitgebreide huidproblemen zijn meerdere behandelingen nodig, Dit zal in overleg met u plaats vinden om de 6 weken. 

Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht!

Couperose (gesprongen adertjes)

Spider Naevi (spinvormige gesprongen adertjes)

Bloedblaasjes

Pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken

Fibromen

(Steel) wratten

Ouderdomswratten

Wilt u meer weten?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake-gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er uitleg gegeven over de behandeling en is er ruim tijd voor vragen. Ook wordt u verteld hoeveel tijd er nodig is, zodat u van tevoren op de hoogte bent van de kosten. Om een indicatie te geven; een bloedblaasje, spider naevi of een steelwratje is binnen 1 sessie behandeld.

De voordelen op een rijtje:

Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties

De huid wordt langdurig verbeterd

Korte behandeling met direct resultaat

Geen bijwerkingen

Uiterst weefselvriendelijk waardoor de kans op littekens minimaal is

Eindresultaat snel zichtbaar

Hoe werkt de T-AWAY ?

De T-AWAY-methode is een door een microprocessor gestuurd systeem waarbij gewerkt wordt met een speciale USHF-applicator (Ultra Short High Frequency). De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte, die zich aan de punt van een ongeïsoleerd klein gouden staafje concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Hierdoor kunnen bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet meebehandeld en dus ook niet aangetast.

Verwijderen couperose (rode adertjes) en andere storende vaatafwijkingen

Speciaal voor uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes, zoals bij couperose en bloedblaasjes, is de behandeling met de T-AWAY een nieuwe mogelijkheid voor het verwijderen van deze vaatafwijkingen zowel in het gezicht als op het lichaam. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Door middel van het gebruik van de T-AWAY is het gevaar van rimpelvorming of pigmentverschuiving nagenoeg uitgesloten. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. In sommige gevallen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

bottom of page