Beautylife

FACE TREATMENTS

Powervital
Bij deze anti-aging behandeling ligt de nadruk op het behandelen van rimpels op de plaatselijk verslapte en de rijpere huid.
Deze kuur bestaat uit:
 10 behandelingen
€ 550,- per kuur 
Hydrokuur
Hydraterende kuur voor het hele gezicht voor een zeer droge huid door vochtverlies. Deze kuur bestaat uit 10 behandelingen:
 € 450,- per kuur 
Couperose
Voor een huid met rode wangen, diffuse roodheid. Deze kuur bestaat uit:
 10 behandelingen:
€ 360,-per kuur 
Eye zone
Voor de speciale verzorging van de huid rondom de ogen. Kalmeert het weefsel en vermindert zwelling, lijntjes en donkere kringen. Na deze behandeling stralen uw ogen weer. Deze kuur bestaat uit
10 behandelingen: 
€ 360,- per kuur 
Acné
Voor een onzuivere huid: vermindert ontstekingen, de huid wordt zuiverder, gladder en rustiger. 
Deze kuur bestaat uit 
10 behandelingen:
€ 360,- per kuur
Decolleté
Voor een strakkere en stevigere en zachtere huid. Deze kuur bestaat uit
 10 behandelingen: 
€ 360,-per kuur 
Losse Gezichtsbehandelingen:
Couperose - € 72  
 Aqua Power- € 76     
 Anti Aging - € 82

Wij werken met de 
Beautytec Sim
Het multifunctionele systeem van superieure klasse waarmee huidverbeterende behandelingen kunnen worden gegeven. Dit apparaat maakt gebruik van 2 revolutionaire technieken; het combineert ultrageluid met een gelijktijdige micromassage door innovatieve Hoogvolt. Zo kunnen er spectaculaire resultaten worden bereikt. Hieronder treft u een opsomming aan van de vele indicaties die door behandelingen met de Beautytec Sim kunnen worden verholpen cq. verbeterd. Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. De huidschade door licht wordt geminimaliseerd. Zelfs bij verbrandingslittekens, striae zwangerschapsstriemen en cellutite kunnen er met de Beautytec Sim prachtige resultaten worden bereikt.
 *Littekens vervagen
*Couperose / kleine adertjes
*Acné / onreine huid
*Wallen of vochtophopingen onder de ogen
*Striae / zwangerschapsstriemen verminderen
*Rimpels
*Face Lifting
*Decolleté behandeling
*Vochtarme- of gevoelige huid
*Behandeling voor of na een operatie
Door het insluizen van speciale werkstoffen uit de innovatieve dermaceutische huidverzorgingslijn van DermaVision worden de effecten van de behandelingen verder versterkt. Zo kan er vaak al bij de eerste behandeling een duidelijk resultaat worden behaald. Voor een lang aanhoudend resultaat wordt u echter aangeraden een kuurbehandeling te nemen. 
1) Ultrasoon is ultrageluid/geluidsgolven (onhoorbaar voor het menselijk oor). Hiermee zijn we in staat huidverzorgende producten tot in de diepste huidlaag te brengen, te weten de zgn. epidermis huidlaag. Met de allerbeste gezichtcrémes ter wereld is dit resultaat niet te realiseren. 
2) USHF (Ultra Short High Frequency) ook wel nieuwe medische stroom genaamd, voelt aan als een lichte tinteling op uw huid. Hiermee brengen we de in de huid liggende bindweefsels tot contractie. Hiermee bereiken we dat uw gezichtsspieren weer elastisch en steviger worden, waardoor een face liftend effect wordt teweeggebracht. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. 
Ervaar het zelf en zie het resultaat.