Beautylife

FACE TREATMENTS

Check up prijzen eyeliners & wenkbrauwen

binnen 
3 maanden
binnen 
maanden 
binnen 
12 maanden
tussen 
12-18 maanden
tussen 
18-24 maanden
 tussen 
24-30
maanden
 tussen
30-36
maanden
 wisseling van de techniek 
 na 36 maanden
€ 45
 € 75
€ 95
 € 125
 € 150
 € 175
 € 225
€ 50
volle prijs

Check up prijzen lippen

binnen 
maanden
 binnen 
12
 maanden
tussen 
12-24
 maanden
tussen 
24-36 
maanden
na 
36 
maanden
€ 45
 € 95
 € 150
 € 250
 volle prijs
 Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer; met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Een bredere eyeliner behoort ook tot de mogelijkheden: de zogenaamde advanced eyeliner. Deze is breder en waaiert een stukje naar boven in de buitenooghoek. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder u zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.
 Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.
 Sommige vrouwen hebben van zichzelf smalle lippen of een a symetrische mond. Door het opvullen van bijvoorbeeld smalle lippen krijgt uw gezicht een zachtere uitdrukking. Ook eventuele oneffenheden kunnen tot een minimum worden beperkt. Er zijn verschillende technieken mogelijk om mooie en sexy lippen te krijgen.
Op oudere leeftijd kunnen vrouwen (fijne) lijntjes rond de mond krijgen. De mond krijgt hierdoor een andere uitdrukking mee. Met permanente make up wordt de originele vorm van de mond herstelt.

Wenkbrauwen

€ 265 Schaduw techniek

€ 325 3-D Hairstroke / microblading techniek

€ 350 Powder brows / ombré brows

Eyeliners

Eyeliner boven € 170
Eyeliner onder € 140
Eyeliner boven 
en onder € 265
~ ~ ~
 Advanced Eyeliner 
boven € 220
Advanced Eyeliner 
onder € 180
Advanced Eyeliner 
boven en onder € 320
~ ~ ~
Eyeliner met schaduw boven € 250
Eyeliner met schaduw onder € 200
Eyeliner met schaduw boven & onder € 360


Lipliner

 Full lips € 525

nu actie
€ 425