top of page

Gratis Intake

Wil je weten of permanente make-up ook iets voor jou is of wil je ons eerst leren kennen, plan dan een gratis intake van 15 minuten

Check up prijzen eyeliners & wenkbrauwen & lippen

 Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer; met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Een bredere eyeliner behoort ook tot de mogelijkheden: de zogenaamde advanced eyeliner. Deze is breder en waaiert een stukje naar boven in de buitenooghoek. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder u zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

 Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

 Sommige vrouwen hebben van zichzelf smalle lippen of een a symetrische mond. Door het opvullen van bijvoorbeeld smalle lippen krijgt uw gezicht een zachtere uitdrukking. Ook eventuele oneffenheden kunnen tot een minimum worden beperkt. Er zijn verschillende technieken mogelijk om mooie en sexy lippen te krijgen.

Op oudere leeftijd kunnen vrouwen (fijne) lijntjes rond de mond krijgen. De mond krijgt hierdoor een andere uitdrukking mee. Met permanente make up wordt de originele vorm van de mond herstelt.

De prijzen zijn inclusief intakegesprek, de behandeling zelf en nazorg producten. 

De prijzen zijn exclusief de kosten voor een touch-up.

Wenkbrauwen


€ 325 3-D Hairstroke / microblading techniek

€ 350 Powder brows / ombré browsEyeliners

Eyeliner boven 

€ 220

Eyeliner onder 

€ 160

Eyeliner boven

en onder € 310

~ ~ ~


Advanced Eyeliner

boven € 290

Advanced Eyeliner

onder € 180

Advanced Eyeliner

boven en onder 

€ 360

~ ~ ~


Eyeliner met schaduw boven 

€ 290

Eyeliner met schaduw onder € 180

Eyeliner met schaduw boven & onder € 360

Lipliner

Full lip/ lipblush 

€ 525


bottom of page