top of page

wimperextensions

Helaas heeft niet elke vrouw lange wimpers met perfecte krul en volume.

Vanaf nu zijn perfecte, lange wimpers geen droom meer, maar realiteit die u vindt bij BeautyLife.

Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een of andere wondermascara hebt gebruikt. BeautyLife biedt uw ogen een nieuwe look, vol aantrekkingskracht, van romantisch tot sexy.

Let op BeautyLife werkt met het beste product dat op de markt is, en biedt wimperextensions en behandelingen van 1e klas kwaliteit. Extension techniek

BeautyLife werkt met de Japanse techniek, de nieuwste soort semi-permanente wimperverlenging van 1e klas kwaliteit. Bij deze techniek wordt er op het eigen wimperhaar een extension aangebracht. Deze bijzondere methode geeft u het absolute natuurlijke effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal, met een vollere aanzet aan de basis, die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale binder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 30-35 haartjes per oog gebruikt. Als een klant nog meer wimpervolume wil, en haar oogopslag 2 keer sprekender, dan adviseer ik een behandeling met 3D techniek (2-3 haartjes per wimperhaar)

met als resultaat ongelofelijk aantrekkelijke ogen en een prachtige look.

Check up

Hoe lang je plezier hebt van je wimperverleningen? Moeilijk te zeggen op voorhand: de levensduur is afhankelijk van de groeicyclus van je eigen wimpers gemiddeld 4 tot 6 weken.

Extensions hebben onderhoud nodig. Omdat ze uitvallen zoals je natuurlijke wimpers, vallen extensions ook uit. De ooghoeken zijn daarbij het meest kwetsbaar omdat deze tijdens het slapen contact maken met je hoofdkussen en op die manier het meest te verduren hebben. Het advies is dan ook om de 3 weken een check up te laten doen. Het geeft een open en frisse blik aan de ogen die er prachtig uit gaan zien.

 De voordelen

*Mooie volle en lange wimpers

*Natuurlijke uitstraling

*Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig,

maar u mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vind.

 De mascara moet olievrij zijn, vraag hiernaar bij uw specialste.

*Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen.

*Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet.

*Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, naar de sauna, huilen, en in de regen lopen.

Prijzen

"One by one"

1 heleset (2 ogen) € 115

Check up € 59

-----------------

"2D - 3D Wimpers"

1 heleset (2 ogen) € 135

Check up € 69

"one by one"

"2 D en 3 D" Wimpers

bottom of page