Beautylife

FACE TREATMENTS

Hotstone massage
 Hotstone massage is een geweldige intense warmte massage welke een weldaad  is voor lichaam en geest. De stenen hebben een magnetisch veld, kunnen een genezende werking hebben, kunnen energie absorberen en teruggeven. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën.

Hotstone massage  60 min 

€ 55,= 
Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen.Hot Stone massage helpt spanningen af te voeren, brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid en helpt om met beide benen weer op de grond te staan.

-Welkomtsritueel

-Rug-nek-schouders massage

-Voor en achterkant benen

-Armen en handenmassage

-Afsluitend met hoofdmassage


Hotstone massage  30 min 

€ 30,= 
Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De Hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfherstel van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

- Welkomstritueel

- Rug-nek-schouders massage

                                                              -Beenmassage achterkant

Ontspanningsmassage

TOP TOT TEEN 

60 min

€55,-

-Welkomstritueel

-Rug-nek-schouders massage

-Beenmassage voor en achterkant

-Arm- en handmassage

-Hoofdmassage als afsluiting

De Top tot teen massage is een ontspanningsmassage waarbij het gehele lichaam wordt gemasseerd. Een uitgebreide behandeling waarbij de massage op uw wensen en/of klachten wordt afgestemd.

QUIcK 

 30 min

€30,-

-Welkomstritueel

-Rug-nek-schouders massage.

Ontspanning bevordert het zelfgenezingsproces. Stress slaat zich als eerste op in de nek, schouders en rug. Het doel van deze massage is het lokaliseren en verminderen van stressresten, het verwijderen van de overbodige spanning en je tot ontspanning brengen. Je ontspant door de massage met warme olie en door de muziek.


Reiki

60 min

€ 55,-

Tijdens de behandeling heb je gewoon je kleding aan.

Reiki laat middels handoplegging de energie weer stromen, helpt blokkades weg te werken en ondersteunt elk genezingsproces. Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar het het meest nodig is. Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat energie weer door het lichaam gaat stromen en dat allerlei klachten afnemen. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van, maar het helpt veel mensen ook om in hun hoofd tot rust te komen. Reiki & Klassieke massage

75 min

€ 65,-


Ervaar de ontspannende werking van een Klassieke massage in combinatie met de helende werking van een Reiki behandeling! Bij deze massage behandeling worden verschillende massagetechnieken toegepast om je optimaal tot rust te kunnen brengen.

Relax - Renew - Refresh

60 min

€ 55,-

Zeer gecombineerde massagebehandeling voor gezicht & hoofd,  handen en voeten. Behandeling begint en eindigt met Reiki massage elementen.

deze massagebehandeling mag u met of zonder uw bovenkleding beleven.

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze heerlijke massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. 


Gezicht & Hoofdmassage

30 min

€ 30,-

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, geeft deze massage rust aan het hele zenuwgestel. Je kunt verschillende delen van het hoofd masseren, elk met een eigen werking. Een massage van de slapen en het voorhoofd verbetert het gezichts- en concentratievermogen. Een massage van de wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heel goed voor de ogen en het zenuwgestel. Je zal merken dat je na zo’n ontspanningsmassage heerlijk relaxt bent. 

Voetmassage met voetenbadje.

30 min

€ 27, -

Geef je voeten eens een weldadige behandeling.

Voorafgaand aan de massage, dompelen we je voeten in een warm badje met bruisballetjes. 
Sluit je ogen en geniet!
Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.

Voetmassage op de massagebank.

30 min

€ 27, -

Voetmassage is eigenlijk niet alleen goed voor je voeten, maar werkt door in je hele lichaam. Door het kneden en knijpen gaat het bloed weer stromen en daarnaast stimuleert het de energiestromen en het zenuwstelsel. Je zult merken dat je na de massage heerlijk ontspannen bent en meer energie krijgt.