Beautylife

FACE TREATMENTS

Hotstone massage
 Hotstone massage is een geweldige intense warmte massage welke een weldaad  is voor lichaam en geest. De stenen hebben een magnetisch veld, kunnen een genezende werking hebben, kunnen energie absorberen en teruggeven. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën.

Hotstone massage  60 min 

€ 55,= 
Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen.Hot Stone massage helpt spanningen af te voeren, brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid en helpt om met beide benen weer op de grond te staan.

-Welkomtsritueel

-Rug-nek-schouders massage

-Voor en achterkant benen

-Armen en handenmassage

-Afsluitend met hoofdmassage


Hotstone massage  30 min 

€ 30,= 
Door de vulkanische oorsprong van de stenen bevatten deze stenen een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. De Hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfherstel van het lichaam. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans.

- Welkomstritueel

- Rug-nek-schouders massage

                                                              -Beenmassage achterkant

Ontspanningsmassage

TOP TOT TEEN 

60 min

€55,-

-Welkomstritueel

-Rug-nek-schouders massage

-Beenmassage voor en achterkant

-Arm- en handmassage

-Hoofdmassage als afsluiting

De Top tot teen massage is een ontspanningsmassage waarbij het gehele lichaam wordt gemasseerd. Een uitgebreide behandeling waarbij de massage op uw wensen en/of klachten wordt afgestemd.

QUIcK 

 30 min

€30,-

-Welkomstritueel

-Rug-nek-schouders massage.

Ontspanning bevordert het zelfgenezingsproces. Stress slaat zich als eerste op in de nek, schouders en rug. Het doel van deze massage is het lokaliseren en verminderen van stressresten, het verwijderen van de overbodige spanning en je tot ontspanning brengen. Je ontspant door de massage met warme olie en door de muziek.