Beautylife

FACE TREATMENTS

       Zwangerschaps Arrangement    2 uur  € 86,-
Een arrangement speciaal samengesteld voor de zwangere vrouw.
Een zwangerschap vergt veel van de huid en het lichaam en daarom is het belangrijk om, juist in deze tijd, uw huid extra aandacht en verzorging te geven. Daarbij kunt u het nu hard gebruiken om van top tot teen verwend te worden zodat u helemaal uitgerust aan de bevalling en babytijd kunt beginnen, en fris en stralend op het kraambed zult liggen. Bij alle behandelingen wordt rekening gehouden met uw wensen, en de behandelingen zijn erop gericht om alle ongemakken van uw zwangerschap te veraangenamen. 
Het Zwangerschaps Arrangement bestaat uit de volgende behandelingen: 
Gezichtsbehandeling-reiniging-scrub-epileren/harsen-masker-uitgebreid gezicht & decolleté massage-afsluitend met dagverzorging 
Voeten: Voetenbadje met ontspannende werking van zout - Teennagels knippen en vijlen .- Scrubben van voeten uitgevoerd met een scrub naar keuze - voeten massage - afsluitend met voetcreme -Lakken van de teennagels met een gewone lak met kleur naar keuze. (voor € 22 extra lakken we met gellak)
Handen: nagels knippen en vijlen Handmassage afsluitend met handcreme.
 Als je een Zwangerschaps Arrangement boekt kunt u met 25 %korting een gezichtsbehandeling plannen voor na de bevalling.
 
             Verwen arrangement  2  uur     € 89
De tweede persoon 75 euro *Twee personen kunnen alleen achter elkaar genieten van arrangement.
Laat u verrassen door onze bijzondere behandelingen waarna u even lekker de ogen kunt sluiten in onze behandelstoel. Een paar uurtjes totaal ontspannen. BeautyLife laat u ervaren wat optimaal relaxen is. 
 In ons verwen-arrangement:
 *ontvangst *programma uitleg, dan wordt een keuze gemaakt voor één thema-massagebehandeling (voor rug, nek, schouders en bovenarmen en elk thema wordt uitgevoerd met bijpassende oil, scrub en pakking)
 Keuze uit: -Hot Chocolate -Magic Honey -Caribische Coconut
 *Na de massage volgt een ontspannende gezichtsbehandeling die bestaat uit:
-reiniging-scrub-epileren-harsen-masker-gezicht & decolete massage-dagverzorging